Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 10 feb 22, 22:45

Opprinnelig postet av Rey

Da ble det ikke noe av prøvespillerne fra Afrika og vi har ikke hørt noe mer om Dieu-Merci Michel så regner vel med at han også er uaktuell. Det ser litt tynt ut framover. Skuffende overgangsvindu så langt og det er ikke så mye som tyder på veldig mye aktivitet framover heller.

Tage Johansen fra Hvaler har dog skrevet under en proffkontrakt på to år. Bra med nok en spiller som får A-lagskontrakt, men nå er det snart på tide at noen tar steget videre opp og blir etablerte A-lagsspillere

Når det gjelder Dieu-Merci Michel så stod det i en sak på fredrikstadfk.no i forkant av Mjøndalen-kampen at han hadde reist videre, så virker neppe aktuell. Ellers er det vel to-tre dager siden Heier uttalte til FB at man satser på å presentere 1-2 nye spillere i god tid før de reiser til Marbella 28. februar. Det vil da være i tillegg til Tage Johansen. Verken håper eller tror at Joackim Jørgensen prioriteres. Det eneste som er sikkert er vel at det kommer inn en ny (side)spiss, ellers er det mer åpent hvilken posisjon de styrker utover det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340