Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 04 feb 22, 07:58

5mill+2mill+videresalg er en relativt god sum for Ismaheel, samtidig er det ikke automatisk noen veldig god deal gitt at det ikke er umulig at vi kunne fått enda mer blest rundt ham til sommeren. Suboptimalt men levelig.

På den annen side. Salget av Ismaheel åpner opp for nye spillere, og Heier har varslet at vi ønsker å hente 1-2 nye spillere. Jeg håper åpenbart at klubben først signerer Olav Haust i en 50% stilling som some-ansvarlig. Deretter mener jeg vi trenger en rutinert ving og en rask stopper som kan konkurrere med Aleesami om plass ved siden av Nielsen.

Etter vi lot Love og Nieves gå har vi ikke mer enn ok bredde på vingplass, og vi bør ha på plass en spiller her. Med Williams som en fremadstormende spiller i denne posisjonen mener jeg det ville vært klokt å hente en rutinert, stabil ving. Williams er fremdeles ung og uferdig, og vil sannsynligvis variere i prestasjonene. På mange måter samme som Ismaheel i fjor, bare at Ismaheel allerede hadde vist seg frem på nivået. Williams må sannsynligvis fases inn mer tålmodig, og da er det ekstremt viktig å ha et pålitelig og stabilt alternativ. Nicolay Solberg er sånn sett et perfekt eksempel som stabil og pålitelig. Med Sadir Abud inne på a-laget som backup til Kjell kan for så vidt Solberg fungere som alternativ til Ismaheel på den ene vingen, men det kan likevel fort bli litt tynt på angrepsplass. Jeg håper derfor vi henter en rutinert, stabil og trygg angrepsspiller.

Dessuten bør vi hente en forsvarsspiller. Nielsen var knallgod forrige sesong og er trygg i laget. Aleesami varierte imidlertid mer. Samtidig bør vi ikke hente en soleklar erstatter og dermed utelukke Jansson helt fra en startplass. Vi bør imidlertid hente en ung spiller i en halvetablert fase av karrieren (20-24 år) med egenskaper som utfyller Nielsens. Da vil vi stå med tre stoppere som kjemper om en plass, og deretter reserveplasser til to stoppere.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340