Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5414

Lagt til: 01 feb 22, 22:09
Endret: 01 feb 22, 22:11
Endret av: Rey

Synes absolutt ikke det er fantastisk for klubb. Det er helt greit, hverken mer eller mindre. Klubben ville i utgangspunktet beholde han og selv om det er positive sider ved salget hadde de nok beholdt han hvis de ikke hadde tatt hensyn til hva spilleren selv ønsket.

Det er positivt at vi viser andre spillere at de kan komme til oss og utvikle seg og så gå videre til bedre klubber. Det kan gjøre oss mer attraktive i framtiden. I tillegg får vi inn noen millioner som vi kan reinvestere. FFI skal jo ha en del av disse pengene så da går de til nye spiller. Jeg synes dog beløpet var litt lavt. Jeg hadde forventet / håpet på et par mill til. Synes fem pluss usikre bonuser er i underkant. Hva bonusene innebærer er jo også litt uklart. Vanligvis bruker man slike begrep om penger etter et visst antall kamper og det er jo greit, men hva med videresalgsklausul. Jeg håper da virkelig de har fått med seg dette i denne avtalen, men synes det er rart at dette skal gå under bonusbegrepet.

Sportslig er det en klar svekkelse av laget. 18 målpoeng er ikke lett å erstatte. Heldigvis har vi litt tid på det, men litt skeptisk må jeg si at jeg er. Det som var bra med Ismaheel var at han allerede var aklimatisert til den norske kulturen. Der har ikke vi vært gode tidligere, så å hente noen rett fra Afrika er et snev av gambling. Kan nok ikke forvente at de leverer fra dag 1.

I tillegg mister vi et trekkplaster på tribunen. Troppen er veldig mye gråere nå. Lite artister igjen og det skaper ikke akkurat entusiasme blant folk i gata å selge den beste spilleren.

Så jeg synes absolutt ikke det er fantastisk for klubb. Det er forstålig at vi selger, og bra at han går til en mye større liga. Greit, men ikke fantastisk.

EDIT: Når det gjelder Noa, regner jeg med at han ble hentet som erstatter for Ismaheel, men tror nok ikke han leverer like bra allerede i år. Men han bør absolutt få sjansen og jeg gleder meg til å se han mer enn det vi gjorde i fjor.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340