Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 14 des 21, 12:29
Endret: 14 des 21, 12:37
Endret av: Asgeir

<<<

Det hadde vært spennende å hatt solide tall på det, men det er ganske stor forskjell mellom at vi statistisk scorer dårligere enn bunnlagene, og at du synes vi har scoret mye dårligere. Såpass presise bør vi greie å være. 

Når vi først er inne på statistikk. Når det gjelder expected goals så er det mye som tyder på at vi fikk ca som fortjent i år. Vi endte totalt på 2. plass i xG for per kamp, kun slått av Aalesund, og på 5. plass i xG mot per kamp, Ham-Kam på 1. plass. Den store overraskelsen er definitivt Ranheim, som ligger på 3. plass på xG for og 2. plass på xG mot. Om de fortsetter som i år, med bedre uttelling, kan de bli skumle til neste år. Jerv ser for øvrig ut til å ha hatt en del tur i år. Med en xG på 1.62 endte de på 5. plass, og med 1.5 xG mot ender de opp på 8. plass.
 
>>>
 
Jeg var nok litt "unøyaktig" når jeg sa at "FFK har hatt en forferdelig svak statistikk". Jeg gikk ut fra at ingen ville tro at jeg faktisk hadde presis statistikk, men det hadde nok vært bedre å si "Jeg syns FFK har en dårlig statistikk".

Uansett om jeg har faktisk statistikk på dette, eller ikke, så hadde det vært artig å høre med andre om de deler min bekymring for FFKs andre- og tredjeball-prestasjon.
 
Jeg har en teori om at vi er svake på andre- og tredjeballer av en grunn: De dårlige laga slår oss både på erfaring og innsats ndg andre- og tredjeballer, siden de har rett og slett mange fler av dem. Og for de dårlige laga er denne statistikken viktig for resultat, sannsynligvis mye viktigere enn for de bedre laga som har ferdigheter til å holde ball, eksempelvis.
 
Hvor har du forresten din statistikk om expected goals fra?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340