Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 07 des 21, 10:46

Opprinnelig postet av Tøfflus

- Gjenvinningsspillet vårt på KFUMs banehalvdel var mye, MYE bedre etter pause.

FFK har hatt en forferdlig svak statistikk på andre- og tredjeballer gjennom sesongen, på tross av godt sluttresultat (4. plass). Nesten samtlige lag har bedre statistikk på andre- og tredjeballer, inklusive de laga som rykker ned!

Min konklusjon har vært at vi må forsøke å spille på en sånn måte at det blir færrest mulig baller som ender med dueller, siden våre motstandere, gitt mer begrensa evne til å få ballen på en ryddig måte til medspillere, har mer trening på duellspillet, siden de opplever det konstant i sine kamper.

Men etter igår er jeg litt i tvil. Det at vi fikk en frisk midtbane på etter pause gjorde at duellspillet tok seg opp betraktelig, KFUM fikk trøbbel med avstander mellom lagdelene og at vi mer eller mindre tok helt over kampen. Kanskje det er en lærdom i dette? Kanskje vi rett og slett må opp på det "fyringsnivået" som vi hadde på midtbanen igår i vanlige seriekamper også? Vi skal nok heller ikke underslå at KFUM muligens løp på seg den dårlige andreomgangen i første omgang. Press-spillet deres fungerte overhodet ikke i andre omgang, og på et punkt så de helt sluttkjørte ut.

Men grisetur, det hadde de.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340