Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 28 nov 21, 18:33

Opprinnelig postet av Rey

Det er klart for årets siste seriekamp i en sesong som har vært over all forventning. Jeg sitter likevel igjen med litt skuffelse etter sesongen. Det er vel egentlig ikke lov, men etter at vi fikk en så god start ble jo forventningene skrudd i været. Når vi da avslutter serien med så mange poengtap og relativt dårlige prestasjoner sammenlignet med tidlig i sesongen blir man skuffet.

Enig, har den samme følelse av skuffelse etter en sesong som egentlig har vært god, samlet sett. Det mest irriterende i mine øyne er at mot slutten av sesongen spilte også de fleste andre opprykkskandidater svakt, og serverte FFK muligheter til å sikre opprykk på sølvfat. FFK hadde ikke behøvd å overprestere for å ta de nødvendige poeng, i stedet har de underprestert i den avgjørende del av sesongen. 

Min enkle, overfladiske analyse er som tidligere nevnt, at FFK klarte seg utmerket frem til 7-8 av de beste spillerne gikk ut med skader, og så kom man aldri riktig i gang igjen etter det. Det har med andre ord ikke vært riktig strategi å starte sesongen i 100 og håpe at det skulle holde. Det holdt kun en halv sesong, og i andre halvdel av sesongen har FFK på ingen måte lignet et lag som hører hjemme i eliterserien. 

Skulle laget likevel klare opprykk nå, hvilket er fullt mulig ettersom de andre lagene i kvaliken også er trette etter en lang sesong, så håper jeg spillerne kommer til neste sesong med styrket stamina, og at lagledelsen klarer i enda større grad å fokusere på hele sesongen, og ikke bare tar en kamp av gangen hele tiden. For så ender det med nedrykk igjen. 

Er det forresten noen som har klart å holde et øye med hvor mye skader HamKam har hatt i år, og hvor mye Rekdal har rotert i laget underveis i sesongen? Jeg tenker det kanskje kan være et og annet å lære av å smugkikke litt i de statistikkene. Det KAN tenkes, at Rekdals strategi smaker litt mer av å fokusere på å være best i lengden og vinne til slutt, fremfor å sette alle kluter til for toppe laget maksimalt i hver eneste kamp. Jeg velger i alle fall å tro det, frem til noen kan forklare meg at det nok ikke stemmer.  

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340