Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 26 nov 21, 23:11
Endret: 26 nov 21, 23:24
Endret av: Tøfflus

Medisinerte meg selv med en youtube-video med høydepunktene fra cupfinalen i 2006 etter at jeg skrev det.

Tenk for noen utrolige opp- og nedturer vi FFK-supportere har hatt de siste 20 årene. Kan knapt se for meg noen annen norsk klubb som har opplevd tilsvarende i moderne tid.

Vi har altså vært nummer to i Tippeligaen ... og nummer 3 i 2. divisjon. Vi har vunnet cupfinalen 3-0, og vi har blitt skambankent 7.1 av reservelaget til Rosenborg. Vi har vunnet en opprykkskvalik fra 1. divisjon med 8-1 sammenlagt, blitt berget fra nedrykk av et overtidsmål i en annen kamp, driti oss ut i kvalik mot Notodden og sikret opprykk fra 2. divisjon med mange runder igjen av sesongen, etter å ha vunnet de 13 (!) første kampene - og 17 av 19 totalt.

Vi har scoret 99 mål på en sesong i 2. divisjon, rykket rett opp året etter, og da nedrykket kom i 2009 var det på smertefullt vis mot en mutasjon av en gammel rival. 

Vi berget plassen i siste serierunde i 2005, snøt motstanderen for seriegull ... og mistet kapteinen vår, som fortsatt sitter i rullestol. 

Vi har hatt "rike onkler" inne i bildet som både har brukt masse penger, blandet seg i styre og stell .. og trukket seg ut.

Ja, det er flere lag som både har vunnet serien og spilt 1. divisjon i løpet av de 20 årene. Det er andre som har hatt investorer som har brukt penger som fulle sjømenn for så å gi seg i svartsinne. Ja, selv årets Bodø/Glimt som kanskje er det beste Norge har sett siden 90-tallets RBK har vært innom OBOS-ligaen og det så nylig som 2017. Men altså ... hvis det er hjerteinfarkt og nervesammenbrudd man ønsker seg så er valget enkelt Røde og hvite er de beste.

La oss nå banke Ranheim, og gjør vi ikke det så er neste motstander sannsynligvis noen vi har betydelig bedre statistikk mot.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340