Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 03 nov 21, 23:05

Vi kan vel tillate oss en litt tidlig kamptråd for en gangs skyld? 

Det er en særdeles viktig kamp som finner sted på lørdag. Kanskje ikke like viktig som vi hadde håpet for to runder siden, men likevel veldig viktig for vår del om vi ønsker å ta tredjeplassen i gruppa. Et minst like viktig poeng her er at det ser ut til å bli en fantastisk publikumkamp med 5.300 solgte billetter onsdag kveld. Laget har hatt en fantastisk sesong, men dessverre har ikke klubben høstet like mange frukter av det som man ønsket, og som man kanskje også ville gjort i et normalt år. Fra starten av var det åpenbare årsaker til at byen ikke kunne samle seg bak laget, men etter det åpnet opp har man heller ikke greid å mobilisere like mye som man skulle ønske. Personlig tror jeg det skyldes mangel på store anledninger hvor det virkelig er gøy å være på Stadion, noe vi definitivt står overfor på lørdag. Folk trekker folk, og med en god prestasjon fra både publikum og lag på lørdag kan dette være dagen hvor termometeret bikker 38 og fotballfeberen virkelig kommer tilbake til Fredrikstad. 

Selv med 3-0-2 i resultater de siste tre er det ingen god form vi kommer med inn i kampen. Helt ok prestasjoner mot Bryne, Strømmen og Grorud førte likevel til seiere, men med to strake tap mot Åsane og Ulf fikk vi til slutt som fortjent. Irriterende, men sånn er det. Vanskelig å sette fingeren på hva som har vært galt de siste kampene, men det virker særlig til at midtbanen sliter med å holde samme intensitet som de har gjort tidligere denne sesongen. Om det handler om skader, belastning, energi eller mentalitet vites ikke, muligens en kombinasjon. Dessuten har fraværet av Kjeldsrud vært svært merkbart. Ikke bare scorer han mål, binder opp, skaper baluba i motstanderenes forsvar, han er også en hærfører som vet å piske laget sitt opp og frem. Kjeldsrud får mye dritt på sosiale medier, noe som er svært ufortjent. Han er veldig viktig for laget og jeg håper han er tilbake fra start mot Aalesund. 

Håper for øvrig at så mange som mulig her tar seg turen på Stadion på lørdag for å få med seg det som kan bli en forløsende kamp for fotballbyen Fredrikstad. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340