Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 30 sep 21, 10:19
Endret: 30 sep 21, 10:19
Endret av: Tøfflus

Tja. Den eneste grunnen til at Aleesami rekker å komme inn i sikring og klarere er jo at ballen mister fart i det Blink-spilleren feies ned. Jeg tror nok det røde kortet er ganske lett for dommer å forsvare ut fra regelen om å frata motstander en klar målsjanse. Blink-fyren ville i praksis vært alene med keeper om ikke Åsheim hadde sparket ham ned (eller bedre, lyktes med å forstyrre ham uten å lage frispark).

Men både 1-0 og kontringen som ga det røde kortet var eksempler på det samme som da Kisa fikk seiersmålet i 3-2-kampen på Jessheim. Vi ble for utålmodige og glemte balanse i laget. 1-0 var en kalddusj, men vi hadde masse tid til å snu kampen, og hadde ikke trengt å sette oss i situasjonen som førte til det røde kortet og indirekte til 2-0-scoringen. 

Dagen derpå føles dette tapet som en tapt mulighet. Siden Jerv og AaFK spilte uavgjort ville en seier ført oss tilbake i ryggen på AaFK og likt med Jerv.

Jeg vil forøvrig berømme Stjørdals-Blink for gjennomføringen av kampplanen. Der de i bortekampen mot oss ble stresset av vårt høye press og gjorde grove feil som ga oss sjanser og mål, klarte de i større grad å holde roen nå, og sjansestatistikken i 1. omgang var vel nokså jevn.  De tok kontringene sine med fornuft og vi fikk ikke anledning til "motkontringer". 

Raufoss på lørdag. Har ikke sett noen Raufoss-kamper i år, så vet ikke hva slags kampbilde vi skal forvente der.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340