Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 28 aug 21, 14:10

Interessant med statistikk over forventede mål. Har ikke grunnlag for å kommentere det nærmere, men det er nødt til å være en god ting at FFK scorere flere mål enn forventet. Det kan man ikke klage over. 

En liten kommentar bare til det må å score mye kontra å slippe inn lite. Du nevner at Strømmen har sluppet in færre mål enn oss, 16 mot våre 19. Men det bør ses i sammenheng med at Strømmen også har scoret veldig få mål, kun 11 på 15 kamper, og at de har spilt uavgjort i godt og vel halvparten av dem. Med det ligger de altså tredje sist. Deres defensive fokus leder mot nedrykk, selv om de strengt tatt lykkes godt defensivt. 

FFK er kun på 5. plass over antall innslupne mål. Men det ser ikke ut til å ha den helt store betydning. Ingen har til nå scoret flere mål enn FFK, og det leder mot opprykk. 

Så uansett de forventede mål for og imot, hvis FFK fortsetter å score mye, så vil dette antagelig gå veien. 

En annen ting man kan merke seg, er at det ser ut til å være bedre å ha mange spillere som scorer noen mål hver, enn å ha enkeltspillere som scorer masse. Toppscorer i OBOS så langt i år er Oscar Aga med hele 13 mål for Grorud, flere mål enn Strømmen har scoret totalt. Alikevel ligger Grorud helt sist.HamKam og FFK har hver sin spiller med 8 mål, det har forsåvidt også Raufoss på deres uinteressante 10.plass. HamKam har forøvrig kun to spillere på toppscorerelistens topp 30, men tre spillere med 3 mål, og fire spillere med 2 mål. FFK har ikke mindre enn tolv målscorere etter 15 kamper. Way to go! 

Konklusjonen er klar nok, jo flere mål man scorer, samt jo flere spillere som scorer målene, jo høyere opp på tabellen ender man. Er man primært god til å unngå baklengs, eller satser på strategien med en målmaskin på topp, så kjemper man i bunnen.

DET er et resultat man tydeligvis godt kan forvente. Cool


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340