Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 24 aug 21, 11:35

Halvspilt serie!

Sesongens store positive overraskelse i OBOS må vel sies å være oss. Var vel ikke så mange som hadde tippet at vi skulle ligge på direkte opprykk halvveis. Ellers må man vel innrømme at Ham-Kam har vært veldig solide og kanskje mer enn ventet, selv om de avsluttet fjorårssesongen sterkt også. Nå har vi kommet dit at jeg faktisk blir overrasket om to lag klarer å passere dem.

Sesongens skuffelser så langt må vel være Sandnes-Ulf og Start. Ulf lå faktisk sist ganske lenge og har fremdeles en lang vei å gå for å melde seg på i toppen. Start har jo kommet mer med etterhvert, men gamblinggutta har foreløpig ikke fått jackpot på noe som helst vis. Mot oss sist imponerte de heller ikke veldig, jeg så i hvert fall ikke noe som tydet på at de vil vinne toppkampene framover. Men de har hentet mange i sommervinduet, så det kan være det blir bedre når disse får spilt seg inn.

Ellers blir det jo spennende å se om Strømmen klarer å klore seg fast i år igjen. De er det lengstværende laget i 1. divisjon, men med kun to poeng ned til jumboplassen skal de virkelig få kjempe.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340