Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 24 aug 21, 05:37

I dag var jeg av en eller annen grunn aldri i tvil om at det ville bli seier, og det var godt at følelsen bare ble forsterket etter kampstart. Vi så ordentlig bra ut fra første spark på ballen, og det var gøy å se kamp i dag. 

Jeg synes vi dominerer totalt første del av første omgang. Da har vi ballen inne på Blinks banehalvdel konstand, men sliter å få hull på byllen. En ting som kjennetegner denne FFK-utgaven, og virkelig skiller det fra tidligere utgaver er at vi evner å score mål på forskjellige måter. Det var en trend som var veldig tydelig i fjor, og har i stor grad fortsatt i år. Jeg mener det kommer ekstremt godt med i kamper som dette, hvor det er fort gjort å bli stående høyt og stange mot et kompakt forsvar. Selv om vi fikk noen ekstremt store sjanser, er det frustrerende for spillere og publikum å ikke få hull på byllen. Da er det ekstremt viktig å ha spillere i laget som Øby i dag, som greier det som er viktigere enn alt samspill og ballbesittelse, å få ballen i mål. Dette laget scorer mål etter kombinasjoner, kontringer, dødballer og langskudd, og det er så ufattelig viktig i kamper som dette. Takk Olav Øby, som for øvrig fortjener ekstra anerkjennelse for å ha klart å overtale Nielsen til å gi fra seg frisparket, det kan ikke ha vært en enkel jobb i dag. 

Etter vi får det første målet går jo kampen egentlig sin gang. Vi varierer mellom høyt og lavt press, og jeg synes vi lykkes veldig bra med det. Når vi legger oss bakpå synes jeg vi har god kontroll, og det skal vi være fornøyd med. Jeg er imidlertid ikke fornøyd med at det er en del personlige feil som fører til store sjanser for Blink. Åsheim har en stygg en, og Nielsen har minst et par. Selv om vi tar en viss risiko ved å stå høyt og alt det der, er dette feil det skal gå an å luke ut uansett. Vi har, og her kommer setningen som ingen kamptråd er komplett uten, heldigvis en ekstremt god keeper. Samt litt tur i enkelte situasjoner, som gjør at Blink ikke får mål tidligere. Flaks synes jeg likevel ikke vi kan snakke om, da vi heller ikke bare har marginene med oss i Blinks boks. 

Backene våre er så sjukt gode. Om muligens ikke ekstremt fremtredende i dag, så er de emm alltid blant de topp 5 beste spillerne, og fortjener all oppmerksomhet de kan få. For øvrig ekstremt kult at både Molde og Aukland greide å spille seg til fast plass i år, det hadde hvert fall ikke jeg forventet før sesongen. Og det utelukkende ved å være dritgode. Taofeek er opplagt god og løper som en gal. Dessuten ekstremt godt å se at han produserer målpoeng, det er liksom noen ganger det ser ut som om han ikke helt har tro på seg selv. Av de som kom inn er Kjeldsrud helt konge å få inn, man ser at angrepet vårt blir så vanvittig mye mer dynamisk med han oppe der. Williams er jo virkelig en gøy spiller, gleder meg så sykt til å se hvor god han kan bli. Hadzic fikk det ikke til i dag, og virket ikke helt fornøyd med egen innsats. Kan fort være en spiller som trenger mer tid til å spille seg inn. Heldigvis har vi en bred tropp hvor det er rom for ham til å vokse inn i rollen. 

Vi ligger altså på 2. plass, og dermed direkte opprykk etter halvspilt serie. Så vanvittig kult det er å være FFK-supporter om dagen. Aalesund avga poeng mot Strømmen og er nå 3 poeng bak oss, som gjør at Jerv er laget som ligger nærmest bak oss på tabellen. Er spent på å se expected goals-statistikk, det legges som regel ut 24t etter kampen. De to siste kampene har vi for øvrig underprestert poengene stort sml expected goals. Mot Strømmen "burde vi scoret" 2.41 mål, mens Strømmen på sin side hadde en rating på 0,72. Kampen ble altså 1-1. Mot Start sto vi med 2.75 xG, mens Start sto med 1.05. Det kan tilsi at vi de to siste kampene enten har vært slurvete i begge bokser, eller hatt litt marginer mot oss. Eller helst en kombinasjon. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340