Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5414

Lagt til: 22 aug 21, 22:33

Etter en god kamp mot Start, som dessverre kun endte i ett poeng, er det nå Stjørdals-Blink som står for tur. Ut i fra tabellen er dette et lag vi skal feie over, men det skulle vi mot Grorud og Strømmen også. Der ble det fire tapte poeng. Det kan ikke skje i morgen.

Vi stiller uten Bummen på trenerbenken da han må på skogstur o forbindelse med trenerutdanningen sin, men Klæboe burde klare brasene fint han.

Forsvaret gir seg vel selv og der det tidligere i sesongen var jevnt mellom Betten og Aukland må man nok forvente at Aukland er det foretrukne valget på høyrebackplassen etter de siste kampene. Synes han var veldig god mot Start. Synd han ikke holdt hele kampen. 

På midten er Drage bankers mens hvem som tar den sentrale plassen er mer åpent. Øby spilte en av sine bedre kamper sist men jeg synes ikke han har vært spesielt god som den holdende spilleren sentralt. Hadzic er kanskje klar til å starte for oss i den posisjonen? Åsheim bør ta den andre indreløperplassen

Foran blir det vanskelig. Ismaheel bør være selvskreven i den formen han er i om dagen, mens de to siste plassene er vanskelig. Regner med at Kjelsrud starter nå som han har fått et innhopp etter skaden, men det er synd å skam å måtte vrake toppscoreren vår. Alternativet er å vrake Alba som scoret sist... Ikke et lett valg i det hele tatt.

Håper virkelig at vi får samme stemning på tribunen som sist. Det var virkelig stas.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340