Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 21 jul 21, 12:57

Her er vi igjen allerede klare for kamp. Kun tre dager er gått siden seieren mot Bryne, mens Strømmen på sin side har fire dagers hvile etter de spilte 0-0 borte mot Ull/Kisa. Strømmen ligger akkurat nå på 12. plass, selv etter å egentlig ha vært i nokså god form de siste kampene. I løpet av de siste 7 kampene har de kun tapt 1 kamp, noe som tross alt er mindre enn oss. En litt oppsiktsvekkende ting man ser på Strømmens resultater, er at de stort sett alltid spiller jevne kamper. Med unntak av 2-0 tap mot Bryne og Kamma har de kun spilt uavgjort eller tapt eller vunnet med ett mål. Interessant, og det er mye som tyder på at i kveld også vil bli et jevnt oppgjør. 

På vår side står vi med tre strake seire, og jeg har virkelig forhåpninger om at guttane vil legge ytterligere en seier til den statistikken. I forkant av de siste 5 kampene i første sesonghalvdel var jeg spent på hvordan laget ville gjøre det i disse kampene hvor de tross alt er forventet å vinne, etter å ha unnagjort nærmest samtlige av de presumptivt enklere kampene ganske tidlig. Foreløpig har det gått veldig bra, noe som tross alt er blant det viktigste for å henge med i en eventuell opprykkskamp.. Som vi vel snart kan begynne å snakke om? 

Jeg håper vi stiller med samme lag som mot Bryne. 

Jenssen

Aukland Aleesami Nielsen Molde

Drage Øby Isaksen

Alba Solberg Taofeek 

Ser vi har fått 200 billetter til borteseksjonen, en borteseksjon jeg personlig har bekmørke erfaringer med etter Fadesen I Strømmen i 2017. Håper imidlertid vi får fylt opp seksjonen, og at gjengen som ikke synger på Stadion fordi de heller vil dra på bortekamper, virkelig stepper opp og skaper så jævlig mye lyd at Strømmen-spillerne pisser i buksene. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340