Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5543

Lagt til: 04 okt 04, 13:21
Er kanskje litt urovekkende at den ene av to spillere fra Fredrikstad distriktet forlater klubben. Kan jo ikke akkurat bebreide Bjørnar for at han ikke ble i klubben for å holde "kvoten" oppe. Tidligere i høst da temaet om at han kanskje skulle forlate oss var oppe, var det de som hevdet at han burde gå til f.eks Østsiden. Etter å ha sett FFK2-ØIL på stadion kan jeg ikke se at det skulle gi Bjørnar noe karriereløft.
Det som er det urovekkende er vel hvorfor det ikke er flere fra Fredrikstad, Glommaregionen eller Østfold på laget. Fakta er faktisk at Finnmark har produsert flere landslagsspillere og tippeligaspillere de siste årene enn Østfold. Det til tross for at Finnmark har langt færre innbyggere, ingen fotballtradisjoner, ingen toppserielag, ligger nesten i arktis og er i innlandet stort sett befolket av kortvokste hjulbeinte fyrer med kort lunte(dårlige i hodespill, lette å slå tunnel på, og pådrar seg mange kort).
Hva skjer med den lokale rekrutteringen? Hvordan ser det ut på aldersbestemte landslag idag? Hvor lang tid tar det før dette endrer seg?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340