Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 29 aug 20, 12:18

Eidsvold Turn kan muligens sammenlignes litt med Kvik Halden fra i fjor. De kom opp til 2. divisjon med en sterk vinnerkultur, vant overlegen 3. divisjon i fjor med 22 seire på 26 seriekamper. De så også ut til å få en god seriestart mot nettopp Kvik Halden, men tapte på overtid etter å ha fått to spillere utvist.

Men om Eidsvold Turn er et lag som er vant til å vinne fotballkamper, så er det ingen tvil om at FFK også har blitt vant til det i 2020. Og selvsagt må vi tåle å være favoritter i denne kampen også.

Jeg tror det blir noen få endringer på laget, og kan ut fra FB virke som Åsheim kanskje tar den sentrale rollen. Jeg er litt skeptisk til det fordi jeg mener Åsheim er som skapt nettopp for indreløperrollen, og synes vel i grunn Zoulakis bør få fornyet tillit i den sentrale rollen om han fortsatt er i form.

På topp har vi jo luksusproblem med gode 2. divisjonsspillere som må slite benken, men sånn er det. Kanskje er det på tide å rullere litt mer på laget fra start for å blidgjøre spillerne, særlig fordi de som har kommet inn underveis i kampene (som særlig Maikel Nieves) har tatt godt vare på sjansene. Jeg tenker også det kan være et alternativ å flytte Anas Farah ned som indreløper hvis Åsheim skal inn sentralt. Anas har enorm løpsstyrke og vil kunne løse en indreløperrolle meget bra. Da kan man også starte med i hvert fall to av Solberg/Alba/Nieves. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340