Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 28 aug 20, 16:56

JA, da er det på tide med bortekamp igjen, og etter at Heier la ut på facebook at det fantes 50 ledige billetter til denne kampen håper jeg folk har vært snare og skaffet seg disse, slik at vi faktisk kan oppleve noe så uvant for 2020 som bortestøtte på fotballkamp.

Grunnlovsstedets fotballag har startet sesongen litt over forventning og ligger på fjerdeplass, men de gikk på en stygg smell mot Florø sist helg (6-1) og vil med et par poengtap kunne rase ganske mange plasser. Det er bare fire poeng ned til Tromsdalen på niende plass.

Eidsvold Turn var ett av lagene som fikk smake Biffen og Ringberg i 2002 og FFK vant begge kampene. Siden har vi vel ikke møttes - om jeg ikke har glemt en tidlig cuprunde en eller annen sesong, da?

Mitt tips er at vi drar i land en ny seier, men at vi må jobbe for den. Noen overkjøring tviler jeg på at vi får. Disse er bedre enn Senja og kommer nok til kampen med en annen innstilling enn Kvik, som så ut som de for første gang følte de hadde noe å tape mot oss. De skumleste motstanderne er de som er nokså gode samtidig som de ser på kampen mot oss som sesongens høydepunkt.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340