Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 60

Lagt til: 08 okt 19, 10:20

Opprinnelig postet av Tøfflus

Her har jeg sittet i en god halvtime og skrevet av meg frustrasjon over at opprykket nok en gang gikk i dass. Og så forsvant det ut i det store intet ... Jeg husker ikke alt jeg skrev.

haha been there done that.. dette forumet har en merkelig evne til plutselig å glemme at du er logget inn bare fordi du prøver å poste et innlegg.

Mye frustrasjon her, forstår det. Kjempeskuffa selv, selv om jeg etter Egersundkampen til Kvik bare aksepterte at det ikke blir opprykk i år. Kvik og Blink er tilsynelatende uslålige. Der de har hatt marginer med seg hele sesongen, hatt flyt, og en god posjon tur, har vi måttet kjempe oss til hvert eneste poeng. Det har vært tungt å se på  - minst en omgang hvor ting ikke fungerer.

Hvis man tar en titt på scoringene som Postnord-ligaen legger ut etter hver runde, så ser man et helt annet kampbilde innafor 16m mot oss enn mot de andre. Ikke engang lokaloppgjøret Blink/Levanger så ut som det gjør hos oss, selv om det var et godt hakk nærmere. Intensiteten er høyere, og de er mer kompakte med flere mann i forsvar.

Jeg vil ikke påstå at vi har vært spesielt mye bedre i år enn i fjor, men tallene sier i alle fall at vi har om ikke annet vært ca. på samme nivå. Ikke blitt dårligere i alle fall. Ett poeng mer enn samme tid i fjor, en seier mer og 2 færre uavgjort men ett mer tap. Målforskjellen er +1 fra i fjor. Så... i praksis, stort sett samme. Det er da med trenerbytte og noe endring i spillergruppa.

Jeg ønsker som Ebenfalk at det blir minst mulig endring i klubben. Jeg håper også at mesteparten av spillerne på utgående kontrakt blir (selv om jeg tror vi mister både Veteli og Mads Nielsen). Men dersom vi fortsetter ut i sesongen til neste år med lange baller til en helt ensom Kjelsrud vs. 2-3 stoppere forran mål, så kan det nok være jeg slenger meg med på Bummen-hylekoret. :-p

-M


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340