Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 07 okt 19, 09:46

Forstår skuffelsen din og til oss supportere, men for FFK, en klubb i fritt fall over mange år, å ikke klare å se at klubben har klart å snu en negativ trend, i ett lengre perspektiv en en sesong, er å være blind!

Skal klubben ha en supporters perspektiv, eller skal den ha ett langsiktig perspektiv? De siste 8 års har vi hatt 9-10 trener, sikkert 70-80 forskjellige spillere, masse penger ut av vindu og ingen god ledelse. Om man skal tenke langsiktig, der klubben ikke er avhengig av enkeltpersoner og pengestøtte, er det totalt nødvendig å ta den tiden det trengs for å lære.

At Høgmo ikke har klart å snu trenden så fort han kanskje trodde, forteller jo i bunn og grunn hvor stor oppgave dette her er. Om det skiftes trener i år igjen står vi igjen på bar bakke.. da kommer vi i hvertfall ikke videre. Bedre med Høgmo og Bummen noen år til, og klare å stable opp ett fundament. Med andre trenere og ledere kunne klubben fort ha tatt en HamKam/Moss/Hønefoss og rykket ned til nivå under postnord også, den mentaliteten som har preget klubben i mange år har tross alt blitt endret. Og med ett opprykk i år er det heller ikke sikkert klubben hadde hatt belast og erfaring til å holde seg i OBOS neste år, ingen automatikk i dette. Jeg håper i hvert fall at klubben, Høgmo og Bummen Er her til neste år, tipper revansje lysten og arbeidsinnsatsen kommer til å være på ett helt annet nivå da. Og at det blir tatt lærdom!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340