Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 06 okt 19, 23:12

I dag så jeg ikke kampen, men resultatet er vel kun ett symptom på hva som har vært FFKs svakhet over flere år. Vi må huske att FFK har hatt en nedadgående kurve de siste 6-7 årene og det har vært negativitet og sakte fart mot nedrykk i obos, og dertill svake rutiner mtp klubbutvikling. Tror nok at om vi skal ha håp om at FFK skal komme seg tilbake til toppen av norsk fotball er vi nødt til å innse at den oppgaven er vi enda ikke modne for. Kanskje treneren trenger å innse at hans tilnærming til defansiv trygghet ikke fungerer så godt til mentaliteten i Fredrikstad, kanskje vi har godt av å forsterke med spillere som takler ett uttalt mål om opprykk.. Kanskje man må vurdere å gjøre tiltak på det medisinske, og på trening, for å unngå skader på nøkkelspillere. Og kanskje man trenger å spisse troppen mer på kompetanse i de leddene som er avgjørende. 

Det positive, som jo er godt å ha med seg inn i neste sesong vil jo være defansiv trygghet, en tropp som begynner å bli veldig konkuransedyktig.. Hatt stabilitet på trenersiden.

Man kan godt skylle på den ene og den andre, klage på spillere som får det til andre steder etc.. jeg må bare si at Chaib og Westegaard hadde ikke vært særlig toneangivende om de hadde spilt for FFK istedefor Kvikk, der kan de ha helt andre roller en de ville hatt her. Så dette er urimelig å henge seg opp i. Men om FFK velger å hente de tilbake neste sesong kan være med på å styrke stallen.

Fakta sesongen over ett har vært at vi har vært for utsatt for skader på nøkkelspillere. Og vi har hatt en altfor dårlig uttelling på sjansene våre. Det kan være tilfeldigheter, eller det kan være pga svak ledelse. Uansett tror jeg ikke nøkkelen er å se etter nye trenere, eller skifte ut stallen. Man må fortsette arbeidet som klubben har bestemt seg for og lære mest mulig av det som skjer.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340