Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 08 sep 19, 21:36
Endret: 08 sep 19, 21:36
Endret av: Ebenfalk2

Dagens høydepunkt, Åsheim. Han gir alt i hele kampem. Flere gode innvolveringer, dessverre er det flere umotiverte spillere rundt han som ikke følger opp hans glitrende eksempel. 

Dagens mest usportselige, Nardo spillerene. For en usympatisk gjeng, de legger seg ned og syter, etterslengere og suttring til dommeren, det gule kortet til Hagen var ett godt eksempel på at de får fordel av det, dommern rett og slett lot seg påvirke.

Og skuffelsen, FFK publikumet... 

De klager på egne spillere, og engasjerer seg negativt istede for å være oppmuntrende ovenfor dem. Husker en gang da FFK supporterne var engasjerte og det var trøkk mot motstanderen og med eget lag.. nå er det dessverre snudd..

1 omgang er rett og slett skikkelig dårlig, andre omgagn ett halvt knepp opp. Har en periode der de får satt trykk på Nardo, men får ikke utnyttet det særlig. Så får vi ett heldig mål når keeper til Nardo gjør en mega tabbe. Og ellers to mål etter hardt arbeid. Og Nardo gir vel egentlig litt opp etter det.

Det som er litt beundringverdig med Nardo, de jobber som faen, de gir alt, og er æregjerrig, eksempel til etterfølgelse. Hadde FFK kjempet på samme måte, med sine kvaliteter aå hadde de lett liggi på toppen av tabellen..

Spillemessig, har FFK utviklet seg noe de siste 3-4 kampene.. så og si ingenting..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340