Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 31 aug 19, 18:54
Endret: 31 aug 19, 19:18
Endret av: Ebenfalk2

Akkurat.. 

Troppen til FFK har kanskje aldri vært mer konkurransedyktig en det den er nå, konkurranse stort sett på alle plasser.

det sterkeste trener teamet og sportselig ledelse er av høy klasse. Man kan da lure på hvordan det er mulig og ikke lever bedre en lag som er amatør og semi pro lag, som gjerne ha lag bestående av hjemmeproduserte spillere og med trener ledelse som er som dugnads innsats å regne. Har klubben igjen gått i den samme fella. At de spillerne som er der tenker at de gjør FFK en tjeneste at de er der, at mentaliteten er at de tror de er bedre og derfor tenker at de skal kruse inn opprykket..

man kan kanskje stille spørsmålet, jobbes det riktig nok mot å løfte klubben. Man ser gjerne at klubber som tar steget ned her vi er nå blir i flere sesonger før evt opprykk. Handler dette kanskje om at det trengs en realitetsorientering til før man klarer å ta de nødvendige grepene. Når klubber som Blink og Kvikk presterer minst like bra som oss betyr det kanskje at ressurser ikke er nøkkelen til å levere, men heller innsats og å være godt forberedt mentalt.

Er det lov å stille spørsmålet om Bjørn Johansen har den rette pondusen som skal til for å skape en tropp med nok tyngde til å klare opprykk.

vi ser ofte st lag vi møter gir alt og kriger hele veien. Er det for mye å forvente at stallen er klar for dette? Det skjer i hver eneste kamp, men likavel så har vi de samme problemene med å bryte ned, fullføre overganger og avgjøre kamper, utnytte motstanderes feil. Forberedes det godt nok, og er troppen proff nok til å ta utfordringene motstanderens stiller opp med.

Problemet er at så lenge FFK leverer greit, så tenker vi kanskje at det ikke er så gæli.

Men når vi gradvis taper poeng så blir man avhengig av at andre lag snubler. Fravær av resultater over tid er gjerne lette å sette fingern på. Men når det går greit men man klarer ikke holde nivået over tid blir det kanskje mindre tydelig. Uansett så er det noe som ikke stemmer, og hva tenker vi at skal gjøres med det.. skal vi vente til det året da viner i en divisjon ingen andre er bedre en oss. Personlig så tror jeg det mangler erfarene lederskikkelser i laget, rett mentalitet og rett alder, vo har hatt deninTore P, Roger Risholt osv tidligere, og de fleste lag pleier å noen av disse rundt seg. I FFK så er det mangel på slike. Burde FFK kanskje bruke noen ressurser på å hente inn noen med disse egenskapen og ikke bare ferdigheter.. jeg bare lurer iom at de spillerne som har erfaring stort sett har vært ute med skade det siste året..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340