Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 06 jun 19, 23:52

FFK er bedre en alle lag vi møter spiller for spiller, vi spiller bedre fotball en de, men vi klarer ikke å slå de. Hva er det andre lag kan straffe FFK med, Innsats! Det er helt gratis, su trenger ikke engang trene på det, men det har i noen tilfeller vist seg at det er en egenskap som synker om statusen på klubben er høyere og lønna du mottar er større. 

FFK som klubb må legge enda mer vekt på rekruttering av spillere med mentale ferdigheter, både på yngre lag og på eldre lag. Tekniske og taktiske ferdighet kommer man ikke særlig langt med så lenge det mentale ikke er til stede. I situasjoner som dette  håper jeg indrejustisen i laget er såpass stor at de som faktisk legger ned innsats gir kjeft og klar beskjed om at dette ikke er godt nok, og at ledelsen klarer å identifisere problemet. 

Det skal være rom for feil, men så slett innsats når oppsiden er så stor som den faktisk er med FFK om man lykkes, så snakker vi om holdningsproblem. Håper dette blir tatt opp i podden til FFK. Historisk så har FFK spillerne hatt massive holdningsproblemer sett bort fra åren 2002-2011


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340