Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 06 jun 19, 21:34

Vi er åpenbart for svakt besatt i forsvar når vi spiller med en midtbanemann på høyre back (og han erstatter for sikkerhets skyld Åsheim som vi har omskolert til back etter at han også først etablerte seg i A-stallen som midtbanespiller) i kamp etter kamp. Og når den ene midtstopperen vi har som reserve snarere er backup for denne midtbanespilleren, så blir i praksis det faste stopperparet uten konkurranse. Håper virkelig ikke det blir en sovepute, men i kampene mot Brattvåg og Vidar har det nesten virket slik. Både Stray Molde og Nielsen har slurvet mye.

Men jeg lurer nesten på om vi har blitt for lullet inn i tryggheten om at bare vi klarer å score på lag som legger seg dypt/parkerer bussen, så ordner det seg.  Det lukter dessverre litt undervurdering både av 2. omgangen mot Brattvåg og de første 25 i dag. Etter dagens kamp bør det virkelig ha gått opp for alle at selv om man er favoritt, kreves det 100% både på innsats og konsentrasjon. I hele kampen.

Men om disse tingene er på plass, så vi unngår billige baklengsmål, da mener jeg vi ikke trenger å frykte lagene som parkerer bussen. Vi scorer mål mot disse også.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340