Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5414

Lagt til: 24 mai 19, 18:46

Opprinnelig postet av Tøfflus

I minuttene i forkant av 0-2 hadde vi gjort mye rart, inkludert noen hasardiøse pasninger tilbake til en presset Jenssen, så flere rundt meg mente det lå et sarpemål i lufta. Dessverre fikk de rett.

Mål nummer to irriterer meg fortsatt veldig. Situasjonen begynner vel egentlig med Drage, som i stedet for å slå en ball på skrått framover til en udekket M. Hagen slår en upresis ball bakover mot Nielsen. Nielsen må helt ut til sidelinjen og hente opp den ballen og blir umiddelbart satt under press og må spille tilbake til keeper. Jensen får en uheldig førstetouch og derfor litt dårligere tid på seg til å klarere og slår derfor en elendig klarering... derifra og inn er det flott angrepsspill av Særp. Men det irriterer meg veldig måten hele situasjonen startet på.

Litt skuffet over at vi ikke klarer å skape noe større sjanser også, men ellers er jeg rimelig greit fornøyd med kampen. Morsomt med god stemning på tribunen og det er vel første gang på flere år jeg har vært hes dagen etter en kamp. Deilig å ha den følelsen igjen også.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340