Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 22 mai 19, 13:02

Det ligger jo i ordets natur. En bombe er jo en stor overraskelse. De fleste av oss drar nok på kamp med en nokså nøktern oppfatning av sjansen til å slå ut smurfene. At det fyres mer i avisene og i deres kommentarfelter er nå noe som hører med, synes jeg.

Og det er jo ikke slik at det går årevis mellom hver gang det skjer en cupbombe. Dog går det årevis mellom hver gang en bestemt klubb står for bomben. Men vi har jo en rekke fine eksempler bare de siste årene, som i 3. runde i fjor da 08 røk mot Ham-Kam og KBK røk mot Hødd.

I 2. runde i 2017 tapte Start mot Flekkerøy, mens Vålerenga såvidt klarte å slå ut Kråkerøy (!!!) på straffer. Og i runden etter røk Bodø/Glimt ut mot Elverum.

Men klart, om det nå skal være én av de 32 kampene i 2. runde som ender med bombe skal det fortsatt være en del som klaffer for at det skal være vår kamp.

Jobben til Høgmo, Bummen og resten av kostebinderiet på sikt er selvsagt å sørge for at om få år vil det ikke lenger være snakk om bombe når vi tramper smurfene ut av cupen.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340