Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5414

Lagt til: 20 mai 19, 18:13

En liten korrektur, Tøfflus. Vi hadde bare spilt to kamper før Spartakampen. En uavgjort og et tap. Men det understreker jo egentlig bare poenget ditt. Negativt tankemønster hadde ikke fått satt seg enda. Så langt i sesongen har særpingene spilt ganske bra, men ikke klart å score mål, men kampen mot Ranheim var visstnok elendig. Og det er jo ikke noen god utvikling for dem. Hvis man tar med serieformen fra forrige sesong også, er de virkelig ute å kjøre.

Skal ikke si at dette er en 50-50 kamp, for det er det så absolutt ikke, men at vi har en grei sjanse må man jo tro. Spillet vårt så langt i sesongen har ikke vært veldig overbevisende, men helt på det jevne... og mot et lag to divisjoner over oss holder ikke helt på det jevne. Vi må levere over evne. Og hvis vi går på et tap er det jo hyggelig å hjelpe særpingene med å sparke i gang sesongen ;-)

Og som kanogvetalt skriver: Kan bli interessant å følge med på hva som står i SA ved en eventuell nedtur for særpingene. Allerede nå har dem jo skrevet en artikkel om at Bakke sitter trygt

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340