Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 20 mai 19, 10:10

Tja. En vesentlig forskjell her er jo at det nå har gått ganske mange kamper av sesongen. Det er godt mulig at negative tankemønstre har fått sette seg i sarpelaget. FFK hadde tross alt bare spilt tre kamper før Sparta (og vunnet den ene etter å ha ligget under til pause).

Selvsagt, hvis sarpingene er skjerpa og har flyt (for eksempel om de scorer på sin første sjanse) og vi har en dag på det jevne, så blir det stygt. Men om en eneste spiller i rødt og hvitt legger ned en gjennomsnittlig innsats i denne kampen, da er han ikke en ekte fotballspiller. Dette er den type kamp som skal motivere ikke bare litt ekstra, men mye. Det blir sikkert over 5000 på tribunen, avisene har allerede begynt å fyre, og Bummen skal ikke engang trenge å si fra at "i dag skal det smelle ekstra".

Så om smurfene faktisk spiller bra og vinner på det, så greit nok. Det skal være forskjell på eliteserien og PostIButikk-ligaen. Men om de vinner på en dårlig dag fordi FFK ikke er beredt til å benytte muligheten, da blir jeg sinna.

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340