Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 10 apr 19, 12:50

ENDELIG SERIESTART

Første motstander ut er det "ekte" Varg IL, nemlig Hødd IL. Laget endte på 47 poeng forrige sesong- 5 poeng under FFK, men samme poengsum som KFUM. Norsk Tipping setter Hødd som 5. største favoritt til å vinne avdelingen med 12.00 i odds. Sportshjørnet har ikke særlig tro på laget fra Ulsteinvik, og tipper de på 9. plass i sitt tabelltips for 2019-sesongen. Det har ifølge Sportshjørnet vært en svært innholdsrik vinter, med mye drama og intriger. Trener og sportssjef har gått av, og Sander Nyland er ansatt som ny hovedtrener (for øvrig storebror til landslagskeeper Ørjan M. Nyland). Han har ikke erfaring på dette nivået, og det blir dermed spennende å se hvordan første sesong i Postnord vil gå for ham og Hødd. Når det gjelder overganger har Hødd mistet et par sentrale spillere, blant annet vår egen Marius Hagen som har vært toneangivende der lenge. Inn har en kjenning av oss, Netan Sansara kommet, det samme har engelskmannen Robin Shroot. Sportshjørnet skriver at de "er utvilsomt svekket, og det er utenkelig at de skal være i nærheten av å kopiere forrige sesong, hvor kvalifiseringsplassen ble rotet vekk i siste runde". Litt hard dom der altså. 

For vår egen del avsluttet sesongoppkjøringen med seier 3-2 over inntil da ubeseirede Fram Larvik. Vi var veldig gode i første omgang, men slapp Fram inn i kampen i andre. At vi likevel vinner kampen tar jeg imidlertid som et godt tegn. 

Til tross for at Borgersen har vært bunnsolid i fraværet til Åsheim, tror jeg likevel de bakerste fem i Jenssen, Åsheim, Stray M, Nielsen, Begby er nokså spikret. Foran der er det imidlertid mye usikkerhet. Forrige kamp gikk vi ut i en mer klassisk 442, men det ser ut til at når Andreas Hagen er tilbake fra fødsel, vil vi gå tilbake i en 4231. Tipper Bummen vil ha Veteli i duoen på midten, sammen med A eller M Hagen. Mæland er nok ikke klar til å starte kampen, men er muligens klar til å være med i troppen. Reuterswärd har vært bunnsolid i oppkjøringen, han tar nok venstrekanten, også tar Solberg høyre. Nieves i 10-rollen, og på topp har Sellin vært så god i oppkjøringen at det virker som om han tar spissplassen mot Hødd. 

Vi står i så fall med dette laget: 

 

                       Jenssen

Åsheim - Stray Molde - Nielsen - Begby

                 Veteli        Hagen

Solberg              Nieves                 Love

                         Sellin

 

Kampstart søndag kl 16!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340