Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 24 sep 18, 14:54
Endret: 24 sep 18, 14:55
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Men jeg stiller meg litt undrende til strategien med å stort sett bruke de samme spillere hele tiden, i så stor grad som blir gjort. Jeg vet godt at i utgangspunktet spiller de beste spillerne, eller de som er i best form. Men jeg savner likevel litt mer rulering i laget. Mange av spillerne vil ikke utvikle seg noe større om de får alt for lite spilletid. De faste spillerne, som Begby, spiller til de går av med skade. Og så er det ingen til å fylle inn. Nå klarte man å sette seg i denne situasjon til høstsesongens kanskje viktigste og vanskeligste kamp, fordi skaden dukket opp ubeleilig. Jeg tror noen gjør seg selv en bjørnetjeneste hvis de velger å tro at dette kun var uflaks. Ikke fordi man kan forutsi alt. Men dette var uflaks man har gjort seg fortjent til.  

Jeg ser at det er fordeler med å la de beste spillerne spille. Resultatene så langt sier mye om det. Men det er også fordeler med å rotere litt. En av fordelene er man i større grad kan velge hvilke kamper man vil la de (relativt) svakeste spillerne få spilletid, og når man vil ha de beste spillerne friske og sultne. 

Merkelig kommentar. Du kan ikke for alvor mene at det er behov for rotasjon i en liga med 26 kamper (pluss to cupkamper)? Det burde være helt uproblematisk for spillerne å håndtere én kamp i uka gjennom sesongen. Jeg kan i den anledning minne om at en Premier League klubb som deltar i CL fort spiller 50-60 kamper i løpet av en sesong. Da kan man snakke om behov for rotasjon.

Derimot er faktum at tabellposisjonen og prestasjonene så langt i sesongen tilsier at FFK ikke er så gode som vi hauses opp til. Senest i går så vi et Raufosslag som har mye mer tempo og fart i laget sitt. Vi er på ingen måte overlegne, slik noen visse folk har hevdet. Det i seg selv er et knallsterkt argument for at det ikke er rom for å rotere slik du ønsker. De beste må spille til enhver til, og selv det har ikke vært nok til å at FFK leder - per nå - ligaen.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340