Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 23 sep 18, 23:53

Opprinnelig postet av foyn

Hei karer,

Innom for noen kjappe kommentarer :

1) FFK vil rykke opp i år; enten via at raufoss sprekker mer enn FFK eller vil dere slå nr 2 i den andre avdelingen greit

2) Høgmo er keiserens nye klær; i norsk fotball trengs det mye trening; fysikk og fart - ikke 30 år gamle adecco "stjerner"

3) Meningsløst å la en 17 åring spille alle kamper og "styre" kampen på midtbanen

Jeg trodde det var større fotballkunskap i fredrikstad enn at man lar christian brevik, erik a pedersen og jokke jonson  sette premissene,,

Sees i cupen til året og de neste fem årene

1) Enig. 

2) Det er rapportert om en markant bedring av intensiteten på FFKs treninger under Høgmo. Mitt inntrykk er at FFK ofte har vært det fysisk sterkeste (mest løpssterke og utholdende) laget i år, til stor forskjell fra hovedinntrykket tidligere år. De "30 år gamle stjerner" som leverer varen for FFK i år var signeringer i overkant av hva man kunne forvente for noen klubb i 2.divisjon. Her blir det vanskelig å følge kritikken. 

Når én ikke ser det alle andre ser, er det ikke sikkert forklaringen er "keiserens nye klær". Det kan tenkes at den ene trenger å se bedre etter. 

3) På 21 kamper har FFK 12 seire, 6 uavgjort og 3 tap. +21 i målforskjell, og har alle muligheter åpne for opprykk. Hvis dette primært skyldes en 17-åring som "styrer" på midtbanen så gjør han det godt. Vil nå jeg si. Må være en lovende spiller. 

Forøvrig tviler jeg på at Høgmo lar kommentatorer på sidelinjen overprøve hans egne vurderinger, selv om jeg tror han er god til  å lytte.   

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340