Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 23 sep 18, 23:49
Endret: 24 sep 18, 00:09
Endret av: madcow

Opprinnelig postet av foyn

Hei karer,

Innom for noen kjappe kommentarer :

1) FFK vil rykke opp i år; enten via at raufoss sprekker mer enn FFK eller vil dere slå nr 2 i den andre avdelingen greit

2) Høgmo er keiserens nye klær; i norsk fotball trengs det mye trening; fysikk og fart - ikke 30 år gamle adecco "stjerner"

3) Meningsløst å la en 17 åring spille alle kamper og "styre" kampen på midtbanen

Sees i cupen til året og de neste fem årene

Hyggelig å se deg igjen, Foyn. Godt at dere fortsatt husker oss her nede i Plankebyen nå som dere er på UEL-jakt, hvor jeg forøvrig ønsker dere alt godt! :) 

1) Det håper vi også, men etter dagens kamp er det lett å være litt nedstemt samme kveld. Var ikke mye som skrek opprykk til oss i 2. omgang, men sesongen som helhet håper vi jo selvfølgelig går veien. 

2) Høgmo trener laget godt og hardt, så der tror jeg ikke vi har et problem, men jeg synes det er positivt at du advarer oss mot å skape en dyrkelse av han før han har gjort seg virkelig fortjent til det. :) 

3) Helt enig i at det er "skummelt", Rekdal er kjempegod sammenlignet med alderen sin, men han er ikke moden for den oppgaven enda - nå er det dog Meland som er kapteinen og som skal "styre" midtbanen, det var det litt fravær av i dag, håper det bedrer seg.

Opprinnelig postet av foyn
Jeg trodde det var større fotballkunskap i fredrikstad enn at man lar christian brevik, erik a pedersen og jokke jonson  sette premissene

Usikker på hva du mener her da jeg ikke har sett det du sier her, men jeg er iallefall også glad for at dette ikke stemmer, på flere nivåer.
 
Videre så har jeg et ønske om at Høgmo før kamp en dag presenterer litt generell fotballkunnskap til folket på tribunene, især til disse som begynner å sutre med en gang en passning ikke går fremover mot mål (som oftest noe som skjer fordi det ikke er noen gode alternativer fremover på banen.
 

Men ja, Foyn; Lykke til igjen i UEL så sees vi forhåpentligvis snart i cup.. og forhåpentligvis om noen få år i vanlig serie :) 

---------------------------

"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."

- FFK / LFC / Østsiden -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340