Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 23 sep 18, 22:19

Har ikke fått sett kampen, men d høres ut som om det var det beste laget som vant i dag. 

Personlig tror jeg både Raufoss og FFK rykker opp denne sesongen, uansett hvem av dem som rykker opp direkte. 

Men jeg stiller meg litt undrende til strategien med å stort sett bruke de samme spillere hele tiden, i så stor grad som blir gjort. Jeg vet godt at i utgangspunktet spiller de beste spillerne, eller de som er i best form. Men jeg savner likevel litt mer rulering i laget. Mange av spillerne vil ikke utvikle seg noe større om de får alt for lite spilletid. De faste spillerne, som Begby, spiller til de går av med skade. Og så er det ingen til å fylle inn. Nå klarte man å sette seg i denne situasjon til høstsesongens kanskje viktigste og vanskeligste kamp, fordi skaden dukket opp ubeleilig. Jeg tror noen gjør seg selv en bjørnetjeneste hvis de velger å tro at dette kun var uflaks. Ikke fordi man kan forutsi alt. Men dette var uflaks man har gjort seg fortjent til.  

Jeg ser at det er fordeler med å la de beste spillerne spille. Resultatene så langt sier mye om det. Men det er også fordeler med å rotere litt. En av fordelene er man i større grad kan velge hvilke kamper man vil la de (relativt) svakeste spillerne få spilletid, og når man vil ha de beste spillerne friske og sultne. 

Basert på kommentarene her inne er det lite som indikerer at de som startet i dag (og som stort sett har startet de siste ganske mange kamper) ikke var så friske og sultne som de burde vært. En av de aller viktigste spillere var ute med belastningsskade, en spiller som kunne gjort stor forskjell idag. 

Derfor stiller jeg meg undrende til at det ikke roteres en anelse mer i laget gjennom sesongen. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340