Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 23 sep 18, 21:37

Opprinnelig postet av Erikk

Skuffende må være mildt sagt. Vi er helt ræva den kampen det gjelder som mest, jeg synes synd på de som dro den lange veien for å se en slik jævlig kamp

Det var.. kaldt i hagl. 

Kampen i seg selv?

De første 5 var dårlig, der sov man. Så våknet man og spilte en "godkjent" første omgang. 2. omgang? Skrekkelig dårlig. Veldig mange feil som et Raufoss-lag utnytter godt. Alltid for seint ute i både passninger og i posisjonering, klarer nesten ikke en eneste passning uten at en Raufoss spiller får den. Jeg har ikke sett dårligere kamp av oss på lenge. Aalbu ble byttet ut fortjent, jeg er storfan av hans playmaker-rolle men han blir alltid holdt og herset ekstra mye med av forsvarsspillere, noe dommere tillater og ikke dømmer i mot fordi han er "større enn de fleste". Han var totalt nøytralisert både i dag og forrige kamp, ble ikke brukt som det oppspillspunktet som han skal være og ble byttet ut fortjent. Videre synes jeg Mæland var en av de som skapte mest usikkerhet i midtbaneleddet med de skumle passningene sine. Men, nok negativt.

(stort sett) Positivt i dag: Åsheim jobber knallhardt og skaper mye. Veteli er for god for oss, overbevist om at han kommer til å forsvinne dersom vi ikke rykker opp. Mads Nielsen gjør mye godt, jobber hardt både offensivt og defensivt og er sammen med Veteli noen av de sterkeste i dag. Tim Nilsen jobber både frem og tilbake på banen men sliter litt med posisjoneringen sin. Chaib var kanskje det mest positive innhoppet jeg så i dag, skapte mer i de minuttene han var på banen enn resten av laget klarte i hele 2. omgang.

Offensiv-posisjonering på retur MÅ vi bli bedre på. I dag var det veldig synlig i returene på skudd og innlegg som ble blokkert... I flere sekunder får ballen trille før både Raufoss-spillere og Fredrikstad-spillere får et bein på den.. ufokusert.Ved en anledning gikk den vel gjennom hele 16-meteren uten at noen fikk en fot på den.. etter et mislykket innlegg. skrekkelig.

Savnet definitivt hurtigheten til Begby, vi endte opp med å skape utrolig lite sammenlignet med tidligere kamper uten han, enten så spiller vi så forutsigbart spill at alle lag klarer å lese oss (hvor vanskelig er det å lese spillet når vi ALLTID skal ut på kant før vi angriper? ;P )

Jeg bet meg merke til noe i Raufoss som imponerte meg KRAFTIG. Det offensive spillet i Raufoss satt såpass godt at flere av passningene de sendte til hverandre ble gjort uten at de i det hele tatt så lagkameratene sine, de visste instinktivt at lagkameratene kom til å være der de var, eller gå på løp i den retning. Det er en kjempegod rutine og samspill i det laget der som jeg er overbevist om er nøkkelen til suksessen de har hatt denne sesongen. Fortjent seier til Raufoss i dag. 

---------------------------

"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."

- FFK / LFC / Østsiden -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340