Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 20 apr 18, 19:32

Opprinnelig postet av Erikk

Wenger bør huskes for alt han har vunnet og at han har vært manager i Arsenal i særdeles mange år. Noen ganger kan det være fornuftig å "gi seg mens leken er god"

Da fisker vi opp denne tråden igjen. Alt har sin tid, og Arséne Wengers tid som Arsenal-manager går mot slutten. Han slutter etter sesongen.

Som United-supporter føles det rart å se ham gå. Han har vært Arsenals manager i storparten av den tiden jeg har fulgt engelsk fotball, og den eneste som er i nærheten av Ferguson når det gjelder å lede en toppklubb over tid. I tillegg var Arsenal i mange år Uniteds største sportslige rival - og i kamper jeg har sett ringside på Old Trafford er Arsenal det eneste bortelaget jeg har sett mer enn en gang.

En forskjell på Wenger og Ferguson er at Wenger nok har vært mer sta når det gjelder synet på hvordan fotball skal spilles. På godt og vondt. Arsenal har ikke manglet ressurser, men de siste årene har de blitt distansert av Liverpool og passert av Tottenham. Wengers siste sesong ender sannsynligvis med en sjetteplass, deres svakeste plassering i hele hans Arsenal-karriere. Men de er fortsatt med i Europa League og dermed kan Wenger få en fin avslutning tross alt.

Takk for kampen, Arséne.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f