Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5414

Lagt til: 03 feb 18, 21:53
Endret: 03 feb 18, 22:02
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av foyn

Spesielt at chaib får 1-års kontrakt så da har man ikke veldig tro på han. Men fint å få ødelagt litt for Moss da

Du tenker på følgende sitat fra Kråkevingen?

Opprinnelig postet av Kråkevingen

En sentral person som har direkte innflytelse på overgangene i Glomme forsnakket seg nok litt i går over et glass rødvin når det kom til overgangen til Chaib
Der kom det fram at Chaib skal være en backup til benken og at han ikke passer inn i Glommes spillesystem. Han ønsker selv å spille for Glomme og som en naiv unggutt var han et lett bytte, Det blir sagt i klartekst at han kun er hentet for å svekke Moss i de 2 enkeltkampene. Glomme skal rett opp og har midler til å elimenere 2 snubletråder på vei opp for en billig penge. Main thing var at hans hurtighet kunne skape problemer for 4ern til Glomme og den sjansen ville de ikke ta. Intensjonen er å skape en større avstand mellom lag 2 og 3 i Østfold. Det er derfor det ble signert en kontrakt for 1 år, for som sagt er planen å gå opp på 1 år og han er ikke med i planene videre etter det. Bare en brikke i et strategisk spill.

Vår "muldvarp" snek diskret fram telefonen og tok opp deler av samtalen hvor dette ble bekreftet. Vi velger å ikke publisere det enda.

Så kynisk eller smart er fotballen blitt, alt etter hvordan du ser det. Svup, så var en karriere ødelagt. Grattis, Chaib.

Er vel ingen tvil om at Chaib er hentet som en backupspiller og en ettårskontrakt er helt på sin plass. Jeg er også usikker på om han passer i klubbens uttalte måte å spille på, men uansett er det bra med valgmuligheter. Hvis vi når målet vårt om opprykk er han et usikkert kort for neste år. Da er det fint å se hvordan han tar nivået i andredivisjon før vi eventuelt gir han et tilbud om kontrakt i førstedivisjon. Hvis vi rykker opp.

Uansett så tar jeg posten til Kråkevingen med en stoor klype salt

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340