Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 05 des 17, 23:50

Med tanke på at vi hverken vet lønna til Høgmo eller hvilke spillere klubben vil ha under kontrakt i 2018, er det en veldig frisk påstand at man drar på seg "kostnader uten dekning". Inntektssiden av budsjettet er jo ikke null, mange av de eksisterende sponsorene har jo allerede signalisert at de vil bidra like mye i 2018 og det ble solgt over 200 sesongkort det første døgnet etter at salget startet.

Så hva er substansen i din kritikk? Vet du noe som vi andre ikke vet? Til informasjon vet vi også at klubben har vært styrt dårlig, i perioder veldig dårlig, for eksempel ved kortsiktige spillersigneringer som for eksempel nevnte Anderson. Men hvor, bortsett fra eventuelt på Sarpsborgs brunere etablissementer, er det en kjensgjerning at FFK er i ferd med å gjøre det samme igjen?

Jeg tar for gitt at når Høgmo takket ja til jobben så visste han hva slags økonomiske rammer han vil måtte forholde seg til. Om noe annet ansees som allmennkunnskap oppe ved fossen så kan det være noe med lufta. Jeg har selv jobbet på Borregaard, riktignok flere år før Sarpsborg 08 så dagens lys, og jeg vet at det er ikke alt de slipper ut som er sunt.

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340