Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 05 des 17, 12:27

Uansett ingen ulempe om man skulle få større inntekter en utgifter heller. Og når mer eller mindre samtlige storsponsorer øker sine bidrag, samt at klubbens velgjørere signaliserer at de vil være med å støtte forteller jo det en hel del om omdømmet Jostein og Joachim er på vei til å bygge opp igjen, samtidig som en av landets desidert beste trenere tar over hovedtansvaret for laget.. Da tar jeg ett nedrykk med en positiv innstilling.. hadde vært kjipt med en ny sesong med assistent/spillerutvikler modellen.

Og iom at klubben nå ikke er ett AS, og at klubben er medlemsstyrt så kan en jo si at Sarpingenes hyling baserer seg mer på uvitenhet en på kunnskap.. nok om det.. ille leit at SA08 røyk både på sølvet i serien og på cupgullet.. men sann er det i perioder. Det tar lang tid å bygge ett lag som kan vinne noe. 

Det positive med det som skjer er at klubben ihvertfall med økonomiske forutsetninger som vi får nå kan planlegge litt mer en en sesong av gangen.. Med næringslivet i ryggen så er det enklere med kontinuitet. Så får vi håpe at det blir råd til å bygge opp ett relativt greit nettverk av folk med oversikt over spillere..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340