Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 24 sep 17, 22:33

Synes denne kampen i det store og hele var dårlig av oss. Vi ga Kongsvinger for mye rom, både på kantene og midt foran 16-meteren. Dermed kom de både til mange innlegg, og til mange skudd fra halvfarlige posisjoner.

Det skal sies at akkurat det slet vi med i hjemmekampen mot dem også, de var gode til å frispille en mann på kant og kom til mange innlegg da også. Dermed blir det jo ekstra fortærende at vi ikke er bedre forberedt på det.

Så kan man selvsagt si hva man vil om at Kapidzic byttes ut med Karoliussen. Personlig mener jeg det var for tidlig å gjøre et slikt åpenbart defensivt bytte, og det neste byttet var vel en halvveis reversering da indreløper Henningsson erstattet midtstopper Shola.

Ellers er det salt i såret at Veteli får gult for ingenting og må stå over mot Ull/Kisa. Dommern er fra Sarsbårr!

Vi kasta bort muligheten til å klatre tre plasser i dag, og det er ikke sikkert vi får den igjen. Nå går vi inn i den merkelige sluttfasen av sesongen, hvor noen lag ikke har noe særlig å spille for, noen har nøkkelspillere ute med karantene og så videre. Derfor er det ingen grunn til å ta sorgene på forskudd, men vi skal heller ikke ta ett eneste poeng for gitt.

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f