Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 aug 17, 17:28

https://www.f-b.no/ffk/jan-rafn/arne-erlandsen/tidligere-ffk-profiler-det-er-en-ukultur-i-klubben/s/5-59-845076

Dette er vel noe flere, meg inkludert, har ment lenge? Det er ingen tvil om det fortsatt sitter gamle spøkelser igjen i stadionlokalene i form av småkonger som tror de vet best og vil heller forsure ,iljøet om de ikke får viljen sin, enn å faktisk kanskje stikke fingeren i jorden og innse at det er de som kan ta feil.

Det er fint og flott med tradisjoner, men om det sitter grinebitere der som drar klubben ned i gjørmen, så er det vel på høy tid å rydde i skapene og børste slike folk ut av klubben en gang for alle, og få inn nye, yngre og positive ansikter innad i klubben.

Med så mange forskjellige trenere som har feilet, og så mange spillere som har visnet før de har blomstret andre steder, så har det vært rimelig klart ganske lenge at det ikke er trenere og spillere isolert sett som er problemet, men at det dessverre ligger mye dypere enn som så.

Det er gjerne slik det er med tyngre tradisjonsrike klubber, det er altfor mange bedrevitere som skal ha sin mening og som forventer å bli hørt. For mange sure kokker blir til altfor mye søl. Få de ut en gang for alle, og ansett folk som jobber for et felles mål og som setter klubben, ikke sine egne meninger, i første rekke. Hvis ikke, vil aldri den klubben få tid og rom nok til å stable seg på beina igjen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3