Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 04 aug 17, 19:12
Endret: 04 aug 17, 19:14
Endret av: Ebenfalk2

Beklager, men jeg synes dette er å snakke klubben ned. At vi må ha medvind for å få til noe er bare piss. Når man gjør de rette grepa, jobber med de riktige folka, utvikler klubb i riktig retning. Fredrikstad og FFK har da mye mer en familien Høili.

at man går ut i mediene og er offansivt, og forteller om satsningen og hvilke strategi klubben har, for så å si vi er på leting etter riktig person for jobben burde enhver styreleder i FFK ha som oppgave. Snakke om hvordan man skal bygge klubben tilbake igjen. Men istede så møter vi en klubb som famlerbi blinde.

Hadde man startet jobben med å hente inn Karlsen og hatt han her når jobben i Israel var ferdig. Ja så er det ikke sikkert vi hadde vært der vi er nå.. 

Men bra vi er enig i at klubben drives av folk med for lite fotballkompetanse og utviklings teft. Heier virker å være en bra man, tross mine spådommer før sesongstart. Men at klubben lider av å ha for dårlig sportslig apparat traff jeg på. Men, etterpåklokskap er den eneste ekte viten og med det vi ser idag, kom ikke å si at med ett kompetent styre så hadde FFK hverdagen vært helt annerledes.. Hadde jeg vært styreleder i FFK, så hadde jeg ditto på telefon med TKK og hele byens næringsliv fra den dagen det ble kjent han var ferdig.. men uansett sportssjef skulle vært prioritert lengefør dette..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3