Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 04 jun 17, 21:41
Endret: 05 jun 17, 10:36
Endret av: Ebenfalk2

Nå er det 3 år siden mer eller mindre at klubben tok over A-lagssatsningen fra ASA som ble lagt ned, og alt skulle bli så mye bedre. 

Mye har jo endrett seg og sann sett så har det jo vært en utvikling, men det har jo vært mye rot iom at klubben har vært i en sportslig utfordrende situasjon de årene. 

Virker også som at klubben tror man kan møte årets utfordringer med fjorårets erfaringer. Og det er jo pr definisjon og se seg bakover når man prøver å bevege seg fremover. Og dette er noe av hva jeg synes preger årets FFK, man jobber ikke hardere idag, en igår for å bli bedre imorgen.

Å snu denne skuta må gjøres på to måter, en av kortsiktighet, og en av langsiktighet.

Sesongen må reddes, og dessverre ser det ut til at endringer på trenersiden er en av de tinga som må gjøres. Dette handler i største grad om hvordan vi skal satse mot neste sesong.. 

FFK må bygge for fremtiden, det gjøres ikke med en trener, de kommer og går. Men med en sportssjef, med arbeidsinstrukser fra hvordan ett styre ønsker at klubben skal utvikle seg.. Det er kontinuitet!

Ikke noe av dette fungerer pr nå. Men får de dette på plass så kan man kanskje få dreis på både strategi, og utvikling på en bærekraftig måte..

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f