Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alestr1

Knøttespiller
Ble medlem: 02 aug 11
Innlegg: 74

Lagt til: 30 mai 17, 12:39

Ny kamp med nye muligheter for årets første seier.

 

Nå må Loberto vise at han er noe annet enn JHH. JHH sto på å spille 433 med de samme spillerne. AL har også stått for fast formasjon, 451/443. Siden dette ikke fungerer må trenerteamet se etter løsninger på floka. Mitt forslag er å gå for 442, en enklere spillestil som alle kjenner. Rollene og spilleprinsippene er en del enklere her. Mjelde fikk også til dels resultater med dette. AL må i alle fall vise handlekraft. 

 

Forslag til ellever:

Keeper:

Jenssen

Unge spillere vil variere i prestasjonene, men jeg syntes vi må dyrke de unge lovende. Vår unge keeper kan ha noen matchavgjørende tabber, men matchvinnende redninger kommer oftere. Dessuten er han tøff i nøtta.

 

Forsvar:

Westgaard, Shola, Leko og Wright

Skagestad er ute med skade i 2-3 uker. I denne fireren har vi backer som er kreative og raske, og som tør å utfordre fremover. Bakover er de heller svake, men angrep er det beste forsvar, osv. Lahdenmäki har ikke gjort noe som tilsier at han bør starte foran Leko og Shola.

 

Midtbane:

Armstrong/Brix, Karoliussen, Trebotic og Begby

Diamant på midten. Karoliussen bak, i mangel på bedre alternativer, selv om jeg tror Åsheim kunne blitt et bra anker. Trebotic får spille i sin beste posisjon, som offensiv boksåpner. Begby er selvskreven. Armstrong bør få muligheten på høyre kant snart, med sin fart og X-faktor, men spørs vel om AL gjør dette. Brix kan evnt. gå inn der, siden han har fotball i seg (selv om det er lenge siden vi har sett noe til det).

 

Angrep:

Flo og Kapidzic

Disse gutta må få spille sammen som ordentlige spisser en gang. Flo som hengende, hvor han vinner førsteballer, før han trer i gjennom Kapidzic i bakrom eller bruker Dinko som støtte.

 

Dette er bare et forslag til noe nytt, for nå må vi se etter andre alternativer, selv om laget først og fremst må finne en annen intensitet gjennom hele kampen. De må bli råere, mer direkte og kontante i begge bokser. Leko og Trebotic må stå frem som ledertyper i større grad, det gjelder også Flo som har vært svak i år.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f