Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 27 mai 17, 21:21

Opprinnelig postet av Snæbbis

Fra fulle menn, små barn og sarpinger skal man få sannheten. 

Tydeligvis. Fulle menn og små barn finner man også i Fredrikstad, men vil man se god fotball i Østfold for tiden er det til Særp man skal. Trist men sant.

Føler ikke at jeg har mye å tilføye, her har mye fornuftig blitt sagt.

Men en ting kan være verdt å påpeke, når FFK skifter trenere så altfor ofte som man nå har gjort, konsekvent og over tid, så er forklaringen på det IKKE at trenerne som har blitt ansatt ikke har vært gode nok. Problemet ligger hos dem som ansetter trenerne, altså styret i klubben. Og problemet er at styret ikke våger å stå ved sine egne avgjørelser. For å si det litt brutalt, de femstår feige og ryggradsløse. Selv den verste populist av en politiker står bedre inne for sine meninger enn FFKs styre tydeligvis gjør.

Når man ansetter en trener så skal man for det første ha et godt grunnlag for å velge nettopp den trener. Og deretter skal man vise at man faktisk har tillitt til sitt eget valg, også selv om vindene snur og umiddelbar suksess uteblir. Jeg etterlyser et styre som våger å stå ved  de valg de selv tar.

Kort sagt, hvis styret også i år mister tilltten til treneren de selv valgte å ansette for et halvt år siden, så synes jeg absolutt noen bør ta sin hatt og gå. Men det skal ikke være treneren. Det skal være styreleder. For det er der ansvaret ligger for denne vanvittige inkonsekvens, som i seg selv er det nærmeste man kommer konsekvens fra styrets side siden Knut Torbjørn Eggens tid, i alle fall. Og som er den viktigste årsak til klubbens manglende sportslige fremganger.

Velger styret å å fortsette å skyve ansvaret for egne feil nedover nok en gang, er jeg redd jeg mister tiltroen til FFK for godt.

Enten står styret ved sitt valg denne gang, eller de tar konskvensen av at de ikke er i stand til å finne den riktige trener for klubben. Punktum.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f