Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 17 okt 16, 15:47

Opprinnelig postet av Rey

Flaks må man vel si ja. Det annulerte målet til KBK ser jeg egentlig ikke noe galt med heller. Så vi har griseflaks etter å ha lagt oss veldig langt bak i andre omgang. Ingen pen fotball, men det ble poeng og det må man jo være glad for.

Nettopp. Når man er heldig, skal man bare være glad for det. I blant har man tvilsomme avgjørelser med seg, i blant mot seg. Det er en del av spillet. 

Ser man veldig grundig og kynisk etter, kan man nok finne et element av hell involvert i stort sett hver eneste scoring på en fotballbane. I det lange løp kan vi likevel enes om at det ikke bare er hell som skiller de beste lag fra de dårligste. 

Som tidligere nevnt, det som fremstår som hell er ofte noe man har gjort seg fortjent til. 

Det som er helt sikkert, er at for å lykkes, må man i blant være litt heldig. Det gjelder også for Mons Ivar Mjelde når han skal forsøke å redde plassen med FFK denne sesongen. FFK presterer åpenbart fortsatt ustabilt, men det kan virke som Mjelde er i stand til være litt heldig i blant. Det er en god ting. 

Og enkeltepisoder til side, det er ikke BARE hell ute og går når FFK klarer uavgjort på bortbane mot laget som topper tabellen. Om FFK var heldige, eller om de var gode nok med minimal margin, det kan kanskje gå ut på ett. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f