Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 24 aug 16, 23:00

Jammen klarte vi å holde unna. Synes vi ga bort initiativet i litt for stor grad utover i 2. omgang, men vi var nå i det minste oppe i situasjonene slik at Åsane ikke kom til mange skikkelige sjanser. Noen blokkerte skuddforsøk ble det jo, men ingen av dem var veldig nær å gå inn. Fram til 3-2-målet var vel Åsanes største sjanse i 2, omgang den de fikk like etter pause, hvor ballen gikk ut via deres egen offside-plasserte spiller

Den sentrale midtbanen med Åsheim og Risholt er bra på å forstyrre motstanderens spill. Roger havner riktignok på etterskudd noen ganger, men han gir seg ikke på tørre møkka. Åsheim har også noen gode offensive bidrag. De to bør få fornyet tillit mot Jerv.

Thømt virket ikke helt komfortabel som back, men regner med at det bare var en gjesteopptreden og at han kommer seg inn i midten igjen når Brice er tilbake.

Forresten må dommeren ha frustrert begge lags spillere. Det var jo fullstendig bingo hva som ga frispark og ikke. Han tok virkelig kaka da en duell inne på Åsanes banehalvdel endte med at en av våre ble revet ned, og dommeren indikerte fordel av ball - til Åsane. Kan ikke komme på en kamp hvor dommeren har fått såpass mye sarkastisk jubel på veldig lenge. Men han var nå i det minste dårlig begge veier og gjorde ingen direkte matchavgjørende feil.

Neste kamp er mot Jerv, da må vi nok holde det beste nivået fra dagens kamp i 90 minutter om vi skal kunne vinne. Jerv er gode for tiden - etter ferien har de fem seire av fem mulige.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f