Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 18 jun 16, 17:39

Opprinnelig postet av Erikk

Jeg synes ikke Bakken har gjort en dålrig jobb og jeg synes det er trist at han avslutter på denne måten. Når noen "går på dagen" er det ofte skjedd noe negativt som det ikke står noe om i media, og mange vil spekulere. Jeg synes dette er med på "kaosklubb-stempelet" som vi desverre har.

Bakken var ansatt for å få orden på økonomien og for å styre klubben vekk fra "kaosklubb-stempelet". Jeg vil si han har lykkes med det og jeg synes ikke vi skal gi han for mye av skylden for den sportslige nedturen.

Helt enig. Gang på gang har det blitt poengtert at det sportslige ansvaret som Bakken tok på seg ikke var en del av den opprinnelige avtalen i stillingen hans, derfor bør han ikke angripes på dette. Uten midler til mer sportslig apparat synes jeg det var modig av Bakken å ta på seg et slikt ansvar som han selv, gang på gang har uttalt at han verken var forberedt på eller kvalifisert til. Den viktigste jobben var å få klubben på rett økonomisk kjøl, noe han har greid og det skal han ha masse kred for. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f