Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 24 mai 16, 20:36

Jeg er enig i at Roger Risholt har den rette innstillinga, men om han har kampform er jeg litt betenkt på. Men for all del, med den rutinen så klarer han seg sikkert fint i 60 min. 

Men mener fortsatt at 4-4-2 vil være ett tryggere valg, som er enklere å omstille seg til, vi har ingen mellomromsspillere, og med den omstendligheten som har blitt så vanlig ønsker jeg mer tyngde og duellspill på toppen. Ett stort problem vi har er at midtbanen vår blir overspilt og at motstanderne våre kommer i overtall mot backene våre, med to flatere ledd tror jeg vi kan demme opp for dette enklere, og at fordeling av defansive arbeidsoppgaver vil bli enklere, og iom at 4-5-1 spillet ikke har fungert, ser jeg ikke helt hvordan 4-2-3-1 varianten og skal bli bedre. Med to spisser kan man få utfordrett midtforsvaret til motstandern mer. Det vil falle ned baller som gjør at vi kan få flere forsøk på skudd fra midten, og det vil bli bedre plass på kant når motstanderns forsvar blir nødt til å stå tettere i duellspillet. 

Ett annet problem vi har er mangel på kreative spillere, iom at 4-3-3 og 4-5-1/4-2-3-1 formasjonen krever at vi har offansive midtbanespillere/indreløpere som tar løp inn i boksen for å skape trykk, bør vi satse på 4-4-2.

Beklager litt keite tekst, men er midt i oppkjøring tilmatte eksamen og er litt sliten i hodet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f