Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 27 apr 16, 09:26
Endret: 27 apr 16, 10:45
Endret av: Tøfflus

Da er dagen her, FFK skal til fergekaia som ikke lenger lukter så ille, sovebyen som slår seg på brøstet med at de er nærme Oslo og hvis fotballstolthet står med hele ett seriemesterskap, noe de pussig nok mener kvalifiserer dem til tittelen "Østfolds stolthet". Tabeller og slikt tilsier dog at de er Østfolds fjerde beste lag.

Men i dag er det cup, og våre kjære rødhvite har ikke imponert noen i starten av sesongen. Våre gutter har kanskje prestert på nivå med et topplag i 2. divisjon spillemessig. Nå har dog heller ikke Moss imponert i starten av sesongen, og står med ett poeng på tre seriekamper.

Første runde var et skremmeskudd av de sjeldne. Ekstraomganger mot tredjedivisjonslaget fra "min" side av ælva er ikke som det bør være. Attpåtil satt det langt inne å i det hele tatt ekstraomganger. Nuvel.

Slå spiker i plankane, i da ska det dengæs kråker.

Siste oppgjør mellom lagene var i 1. divisjon i 2010 da vi spilte 1-1 hjemme i Fredrikstad og banket kråkefolket 5-2 på Melløs i en kamp som vi også husker for Fabien Vidalons grisetakling på Simen Rafn. Før det må vi helt tilbake til 2004, da vi møttes i cupens 3. runde. Kampen endte 1-1 og hvem var det som sto i mål for Moss og reddet den avgjørende straffen slik at Moss vant straffekonken 5-3? Per Morten Kristiansen ... Ringen er sluttet.

Edit: glemte jo at vi slo dem 2-0 på Melløs for tre år siden ...

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f