Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 29 mar 16, 13:27

Blir deilig å starte på den , sikkert, nervøse seriestarten. I Obos er ingen ting sikkert, utenom at kampene skal spilles til oppsatt tid .Vi kommer til å få nedturer (mest sansynlig færre enn de siste 2-3 sesongene) og OPPTURER. Jeg trur at vi kan ende opp med å sitte med 12-15 poeng etter de første 10 seriekampene. Dette fordi laget ser ut til å IKKE være ehelt samkjørt ennå.

Det vi da skal huske på, er at denne serien ikke avgjort før siste spark er tatt på ballen,og at lag gjerne kan ligge nede i sumpa etter halvspilt løp. men komme som en rakett på høsten og klare kvalikk -les Mjøndalen i 2014 sesongen som kun var en heldig seier borte imot Bryne i siste seriekamp, som reddet kvalikkplass, og resten av historien der er kjent.

Håper på følgende 11'er:

Håvard : han MÅ etter mitt syn få sjansen ifra start, all den tid han satt på benken i siste kamp før serien starter,og Masalin har hatt tabber som har kosta oss poeng i begge serieåpninger de siste 2 årene (Tromsø og Brann)

Tønne-Thømt-Straith-Simonsen

Blix-Karo-Aalbu

NDoye-Sanel-Begby (Begby MÅ få sjansen etter kampen igår og tidligere,på bekostning av en Kaland, som ser ut til å ikke trives.)

Håper vi klarer å få til innlegg ifra kant, for da er Sanel der og header ballen i mål. Utrolig at MIF IKKE tilbød denne mannen ny kontrakt, men det som sies ifra kilder, er at MIF vil ha inn spillere som tar nivået i TL. Sanel var skadet i oppkjøringen, fikk kamper nærmere sommeren, scoret da, scoret blant annet imot Odd borte.......Akkurat da hentet MIF Hurrado og Pellegrino, og Sanel ble henvist på benken. Bra for oss, dumt for dem, for Hurrado er borte, og Pellegrino har vel ikke scoret ennå....

Lykke til folkens, blir 3-0 på søndag, Sanel x2.....Brix x1


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f